Home » over ons

Over ons

Wij zijn Inge van Montfort en Istvan Lichter en ons bedrijf heet IM-Advies.
Onze eigen ervaring heeft ons geleerd dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste weg te vinden in het juridisch landschap dat Nederland rijk is. De dienstbaarheid van advocaten en juridische hulpverleners of adviseurs is doorgaans groot en in Nederland mogen we er in het algemeen op rekenen dat zij betrouwbaar zijn en dat een aantal factoren die betrouwbaarheid goed waarborgen en monitoren.

Zelf hebben wij goede ervaringen wat dat betreft maar zijn we ook- op de weg naar een uiteindelijke keuze voor juridische hulp- dingen tegen gekomen die volgens ons voor verbetering vatbaar zijn. Op de eerste plaats viel ons op dat het online zoeken naar en vinden van de juiste advocaat redelijk onoverzichtelijk is. Zo kwamen we websites tegen die claimen alle advocaten van Nederland te hebben verzameld terwijl dit niet het geval was. Verder kwamen we websites tegen die redelijk compleet oogden maar gebruikersonvriendelijk waren.
Bij KiesWijzer Advocaten werken wij er voortdurend aan om het aantal (gratis) vermeldingen op de website te verhogen. Dagelijks wordt een groot aantal advocaten en advocatenkantoren in de juiste provincies, steden en rechtsgebieden gelinkt toegevoegd om tot een steeds vollediger overzicht van advocaten, advocatenkantoren en juridische adviseurs te komen. Bovendien willen wij met onze website voorzien in de publieke behoefte aan juridische informatie waarbij we ernaar streven om die informatie voor iedereen begrijpelijk vorm te geven.
Last but not least; wij beschouwen onszelf ook een beetje als "internetartiesten" omdat we grote waarde hechten aan een vormgeving die wij als esthetisch en branchewaardig beschouwen.

 

KiesWijzer Advocaten beoogt:

  1. Het de online zoeker zo makkelijk mogelijk te maken om een goede en juiste juridische vertegenwoordiging te vinden.
  2. Informatie ter beschikking te stellen op een manier die ook voor een leek begrijpelijk is.
    Met die informatie willen we bijdragen aan de informatieve steun waar een (be)zoeker niet alleen behoefte aan heeft maar ook nodig heeft om tot een goede keuze te komen.
  3. Een gebruikersvriendelijke en uitnodigende online omgeving te creëren die de professionele
    gebruiker(advocaat/mediator/juridisch adviseur) een overzichtelijke, voordelige en bij de branche passende omgeving biedt om via online adverteren een optimale effectiviteit te bereiken.

Gegevens:

Inge van Montfort & Istvan Lichter
KiesWijzer Advocaten
info@recht-vaardigheid.nl

 


CONTACTFORMULIER